Barista 20-30 timmar/vecka till Condeco Jönköping

Jönköping
Ansök senast 2019-07-22

Barista Condeco Jönköping

Vilka är vi?

Vi är en cafékedja som startade år 2003. Vi finns i Göteborg, Växjö, Jönköping och Malmö. På Condeco värnar vi om caféet som mötesplats. Vi jobbar helt utan målgrupp och vill att alla känner sig välkomna till oss. Vi har öppet från tidig morgon till sen kväll, varm mat serverar vi från klockan 11 till stängning, är du sugen på ett glas vin har vi det också. Till alla våra lunchrätter kan man lägga till vår härliga hälsobuffé med matiga sallader och nybakat surdegsbröd.

Vad erbjuder vi?

Vi söker nu efter baristor till Condeco Jönköping som kan börja i Augusti och vill jobba hos oss i höst och framåt! Vi erbjuder en arbetsplats där det alltid är fart och fläkt och ingen dag är den andra lik. Du kommer välkomnas in i Condecofamiljen och kommer varje dag att få arbeta med superhärliga kollegor.

I arbetsuppgifterna ingår att bemanna kassan och ge våra gäster det bästa mötet på dagen, att stå bakom espressomaskinen och vässa din latte art samtidigt som du serverar våra gäster kaffe samt att förbereda enklare sallader och maträtter. Utöver detta ansvarar du och dina kollegor för att caféet är rent och fint.

Karriärmöjligheter

De roller som finns på Condeco är Barista, Skiftledare, biträdande Platschef och Platschef. För dig som är driftig och tar för dig ligger möjligheterna öppna! Många av Condecos medarbetare gör karriär inom företaget och avancerar från Barista till Platschef, medan andra arbetar hos oss på deltid som Barista eller Skiftledare. 

Vem är du?

Vi letar efter glada och positiva personer som trivs med att arbeta i ett högt tempo. På Condeco jobbar vi alltid med att överträffa våra gästers förväntningar och vi vill därför att du har en naturlig känsla för service inom dig och alltid försöker ge våra gäster det där lilla extra, dessutom ser vi gärna att du har den där lilla glimten i ögat! Att du är noggrann och ansvarstagande ser vi som en självklarhet!

Känner du att detta är rätt för dig? Tveka inte att skicka in ditt CV och personligt brev!

Kontaktperson

Jessica Alfredsson

jessica@condeco.com

0768521935

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Barista 20-30 timmar/vecka till Condeco Jönköping
Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ditt telefonnummer.
Släpp din bild här eller klicka
Var god ange en motivering.
Släpp dina dokument här eller klicka
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %