Bagerichef Condeco Bakery

Göteborg
Ansök senast 2019-08-31

Är du vår nya bagerichef?

Är du en glad bagare som brinner för surdeg? Är du en person gillar struktur samt ordning och reda? Har du tidigare arbetat i en arbetsledande position?

Vilka är vi?

Condecofamiljen består av sju Condeco, belägna i Växjö, Malmö, Jönköping och Göteborg, Evas Paley och Fröken Olssons Kafé. I koncernen ingår även vårt eget bageri, Condeco Bakery. Hos Condecofamiljen värnar vi om caféet som mötesplats. Vi jobbar helt utan målgrupp och vill att alla känner sig välkomna till oss.

Vi har öppet från tidig morgon till sen kväll. Varm mat serverar vi från klockan 11 till stängning, är du sugen på ett glas vin har vi det också. Till alla våra lunchrätter kan man lägga till vår härliga hälsobuffé med matiga sallader och nybakat surdegsbröd. På Condeco Fredsgatan, Condeco Malmö och Condeco Växjö bakar vi även vår fantastiskt goda stenugnsbakade surdegspizza.

Vi har en stark företagskultur. Bra värderingar är viktigt för oss. Vi är ett företag där vi alla alltid har ett stort leende på läpparna och tror att om vi har kul på jobbet så gör vi alla ett bättre jobb. Vi berättar självklart mer om det när vi träffar dig. Hos oss är det nära till beslut och det finns stora möjligheter att vara med och påverka, vi tror alltid att det finns utrymme för att bli lite bättre och att utvecklas ännu mer, både på individnivå såväl som på företaget i stort.

Bagerichef

Vi söker dig som vill ansvara för ett eget bageri där allt görs från grunden. Vi bakar allt till våra nio kaféer själva. Vi är expansiva och vill att du är van vid storproduktion och högt tempo. Idag är vi i bageriet fyra glada bagare som har kul på jobbet och gillar det vi gör.

Vår nuvarande bagerichef, Martin, går i pension men innan dess kommer det finnas möjlighet att gå bredvid honom under en tid. Bageriet ligger i stora, ljusa och fina lokaler fem minuter med bil från centrala Göteborg.

Tjänsten är på heltid och tillsätts efter överenskommelse. Goda villkor för rätt person. Fast lön.

För frågor om tjänsten kontakta Eva@condeco.com

Kontaktperson

Jessica Alfredsson

jessica@condeco.com

0768521935

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Bagerichef Condeco Bakery
Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ditt telefonnummer.
Släpp din bild här eller klicka
Var god ange en motivering.
Släpp dina dokument här eller klicka
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %