Lokalvårdare 15 timmar/vecka

Göteborg
Ansök senast 2019-09-02

Lokalvårdare


Vilka är vi?

Vi är en cafékedja i centrala Göteborg. På Evas Paley och Condeco värnar vi om caféet som mötesplats. Vi jobbar helt utan målgrupp och vill att alla känner sig välkomna till oss. Vi har öppet från tidig morgon till sen kväll, varm mat serverar vi från klockan 11 till stängning, är du sugen på ett glas vin har vi det också. Till alla våra lunchrätter ingår vår härliga hälsobuffé med matiga sallader och nybakat surdegsbröd.

Vad erbjuder vi?

Vi söker nu efter en lokalvårdare till två av våra kaféer. Vi erbjuder en arbetsplats där det alltid är fart och fläkt och ingen dag är den andra lik. Du kommer välkomnas in i gänget och kommer varje dag att få arbeta med superhärliga kollegor och chefer.

Våra Lokalvårdare jobbar ett kort pass, vanligtvis på 3 timmar, på morgonen 5 dagar i veckan. I arbetsuppgifterna ingår att sopa, dammsuga och våtmoppa golven i caféet, skura våra gästtoaletter samt att tvätta och hänga tvätt. Vi ser gärna att du är en aktiv person som tycker om att jobba med kroppen.

Vem är du?

Är du en glad och morgonpigg person som gärna jobbar på ett effektivt sätt? Då är en tjänst som Lokalvårdare något för dig! Vi letar efter glada och positiva personer som trivs med att arbeta i ett högt tempo. På Evas Paley jobbar vi alltid med att överträffa våra gästers förväntningar och vi vill därför att du har en naturlig känsla för service inom dig och alltid försöker ge våra gäster det där lilla extra, dessutom ser vi gärna att du har den där lilla glimten i ögat! Att du är noggrann och ansvarstagande ser vi som en självklarhet!

Känner du att detta är rätt för dig? Tveka inte att skicka in ditt CV och personligt brev!

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Lokalvårdare 15 timmar/vecka
Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ditt telefonnummer.
Släpp din bild här eller klicka
Var god ange en motivering.
Släpp dina dokument här eller klicka
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %