Är du Condecos nya driftchef?

Göteborg
Ansök senast 2019-07-30

Vill du bli en av Condecogruppens nyckelspelare?

Är du en person med mycket energi som alltid är engagerad till 110 % i allt du tar för dig? Älskar du siffror och är en resultat- och tävlingsinriktad person? Tror du på att glada medarbetare är nyckeln för att skapa ett starkt och växande företag? Har du dessutom tidigare erfarenhet av att arbeta i en chefsposition i café-, fast food- eller restaurangbranschen? I så fall är det dig vi söker, så fortsätt läsa!


Vilka är vi?

Condecofamiljen består av sju Condeco, belägna i Växjö, Malmö, Jönköping och Göteborg, Evas Paley och Fröken Olssons Kafé. I koncernen ingår även vårt eget bageri, Condeco Bakery. Hos Condecofamiljen värnar vi om caféet som mötesplats. Vi jobbar helt utan målgrupp och vill att alla känner sig välkomna till oss.

Vi har öppet från tidig morgon till sen kväll. Varm mat serverar vi från klockan 11 till stängning, är du sugen på ett glas vin har vi det också. Till alla våra lunchrätter kan man lägga till vår härliga hälsobuffé med matiga sallader och nybakat surdegsbröd. På Condeco Fredsgatan, Condeco Malmö och Condeco Växjö bakar vi även vår fantastiskt goda stenugnsbakade surdegspizza.

Vi har en stark företagskultur. Bra värderingar är viktigt för oss. Vi är ett företag där vi alla alltid har ett stort leende på läpparna och tror att om vi har kul på jobbet så gör vi alla ett bättre jobb. Vi berättar självklart mer om det när vi träffar dig. Hos oss är det nära till beslut och det finns stora möjligheter att vara med och påverka, vi tror alltid att det finns utrymme för att bli lite bättre och att utvecklas ännu mer, både på individnivå såväl som på företaget i stort. Vi befinner oss i en spännande fas där vi nu sätter grunderna för hur vi arbetar i framtiden.


Driftchef

Som driftchef ansvarar du, som namnet vittnar om, för driften av 4-6 kaféer. Du ingår, och har en aktiv roll, i företagets ledningsgrupp. Du har som främsta uppgift att leda och stötta våra platschefer i deras arbete och utveckling framåt, för att göra bra ledare ännu bättre. Utöver detta har du budget- och resultatansvar på dina kaféer och jobbar aktivt med råvarukostnader och personalkostnader. Som driftchef arbetar du till viss del från vårt huvudkontor i centrala Göteborg och till stor del ute i driften, på våra kaféer, du kommer även att få resa en del till våra caféer utanför Göteborg.

Ingen dag är den andra lik som driftchef, ena dagen sitter du i möte med resten av ledningsgruppen för att ta fram nya produkter och kampanjer, nästa dag visar du din personal hur man snabbast skurar diskrummet.

Exempel på dina arbetsuppgifter som förekommer som driftchef:

 •  Personal- och arbetsmiljöansvar
 •  Att arbeta i driften på caféerna och coacha och handleda platscheferna och personalen i driften
 •  Ansvar för budget
 •  Arbeta aktivt med att följa upp och mäta kaféernas resultat genom strategiska nyckeltal
 •  Aktivt delta vid nyetableringar
 •  Rekrytering
 •  Aktivt delta i vårt förändringsarbete


Vem söker vi?

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av ledande befattningar inom kafé/fast food/restaurang eller liknande verksamhet. Du har gedigen kunskap och förståelse för drifts- och medarbetarfrågor. Du är en strukturerad och målmedveten person och har ett brinnande intresse för service samt mat och dryck.

Du är energirik, prestigelös, initiativtagande och har en förmåga att entusiasmera och motivera dina medarbetare. Ständiga förbättringar är en naturlig del av ditt ledarskap. Du har lätt för att skaffa dig överblick, är inte rädd för att fatta snabba beslut och har en förmåga att hålla huvudet kallt i pressade situationer.

Du trivs att jobba operativt, men jobbar även utifrån ett strategiskt, långsiktigt perspektiv. Du är mål- och resultatinriktad.

Du har med dig rätt värderingar från start och har hjärtat på rätta stället, men är inte rädd för att fatta obekväma beslut när det krävs.

Du tycker att det är kul att resa. Vi expanderar snabbt och i perioder kommer arbetet delvis komma att vara förlagt till annan ort. Du är beredd att arbeta helger och kvällar och är inte rädd för att hugga i när det behövs.

Arbetet är ofta både självständigt och krävande så för att klara av ditt jobb måste du vara både engagerad och driven.


Vi erbjuder

Ett spännande jobb med stimulerande och kvalificerade arbetsuppgifter och stora möjligheter att påverka företagets utveckling. Vi är en dynamisk arbetsplats med goda förutsättningar till personlig utveckling, hos oss ställs du ständigt för nya utmaningar och arbetsuppgifter.

Tjänsten är på heltid och tillsätts efter överenskommelse. Goda villkor för rätt person. Fast lön och möjlighet till bonus baserad på uppfyllelse av uppsatta mål.

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Är du Condecos nya driftchef?
Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ditt telefonnummer.
Släpp din bild här eller klicka
Var god ange en motivering.
Släpp dina dokument här eller klicka
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
  Filerna får inte överstiga 10 MB
  Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
  Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

   

  5 %