Sommarjobba i köket på Condeco!

Göteborg
Ansök senast: 2023-06-30

Nu söker vi en kallskänka till sommaren på deltid!


Vilka är vi?

Vi är en cafékedja som startade år 2003. Till oss hör även Eva's Paley, Fröken Olsson samt Roots Café. På Condeco värnar vi om caféet som mötesplats. Vi jobbar helt utan målgrupp och vill att alla känner sig välkomna till oss. Under lunchen serverar vi vår veganska hälsobuffé samt vår fantastiska soppbuffé. Vi har även långjäst stenugnsbakad surdegspizza, bowls, sallader samt varma och kalla mackor.

Vad erbjuder vi?

Tjänsten är på deltid med möjlighet att tillsammans med köksansvarig lägga upp sina arbetstider för veckan. Ni kommer tillsammans att ansvara för produktionen av smörgåsar, soppa, såser, musli etc. På Condeco lagar vi allt mat från grunden vilket innebär en stor variation i arbetsuppgifter. Du kommer även att hjälpa till vid mottagning av leveranser, lägga beställningar och hjälpa till i caféet vid behov.

Arbetet är främst förlagt till dagtid men helger kan förekomma enligt överenskommelse.

Vi erbjuder en härlig arbetsplats med bra gemenskap, varierade arbetsuppgifter och mycket eget ansvar. För rätt person finns det goda chanser att utvecklas vidare i företaget!

Vem är du?

Vi söker en morgonpigg person som är full av energi och som älskar mat. Vi söker dig som tar stort ansvar, som är strukturerad, tycker om att ha rent och fint runtom dig och självständigt klarar av att planera upp din egen arbetsdag. Har du tidigare haft en kökstjänst med ansvar så är det meriterande. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta i kök är det ett plus, men det är din personlighet och ett genuint intresse för matlagning som avgör om du får jobb hos oss, allt annat kan du lära dig hos oss!


Känner du att detta är rätt för dig så tveka inte att söka!

Kontaktperson

Sofia Hägerström

Sofia@condeco.com

0768521935

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ditt telefonnummer.
Släpp din bild här eller klicka
Var god ange en motivering.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Klicka här för att ladda upp dokumenten
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
   Filerna får inte överstiga 50 MB
   Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
   Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

    

   5 %