Extrabaristor till Condecos personalpool

Göteborg

Extraanställda baristor till Condecos personalpool

Vilka är vi?

Vi är en cafékedja som startade år 2003. Vi finns i Göteborg, Växjö, Jönköping och Malmö. På Condeco värnar vi om caféet som mötesplats. Vi jobbar helt utan målgrupp och vill att alla känner sig välkomna till oss. Vi har öppet från tidig morgon till sen kväll, varm mat serverar vi från klockan 11 till stängning, är du sugen på ett glas vin har vi det också. Till alla våra lunchrätter ingår vår härliga hälsobuffé med matiga sallader och nybakat surdegsbröd. På Condeco Fredsgatan, Condeco Ullevi, Condeco Malmö och Condeco Växjö bakar vi även vår fantastiskt goda stenugnsbakade surdegspizza.

Vad erbjuder vi?

Vi söker nu efter extraanställda baristor till vår personalpool. Vi vill att du jobbar minst 2-4 fasta pass varje månad, och utöver detta får du söka pass själv och bli inringd vid sjukluckor! Det perfekta extrajobbet för dig som är student eller har en annan sysselsättning vid sidan av. Om du är driftig och visar framfötterna så finns det goda möjligheter att få jobba mycket! Vi erbjuder en arbetsplats där det alltid är fart och fläkt och ingen dag är den andra lik. Du kommer välkomnas in i Condecofamiljen och kommer varje dag att få arbeta med superhärliga kollegor och chefer.

I arbetsuppgifterna ingår att bemanna kassan och ge våra gäster det bästa mötet på dagen, att stå bakom espressomaskinen och vässa din latte art samtidigt som du serverar våra gäster kaffe samt att förbereda enklare sallader och maträtter. Utöver detta ansvarar du och dina kollegor för att caféet är rent och fint.

Karriärmöjligheter

De roller som finns på Condeco är Barista, Skiftledare, biträdande Platschef, Platschef och Operativ chef vid vårt huvudkontor. För dig som är driftig och tar för dig ligger möjligheterna öppna! Många av Condecos medarbetare gör karriär inom företaget och avancerar från Barista till Platschef, medan andra arbetar hos oss på deltid som Barista eller Skiftledare. 

Vem är du?

Vi letar efter glada och positiva personer som trivs med att arbeta i ett högt tempo. På Condeco jobbar vi alltid med att överträffa våra gästers förväntningar och vi vill därför att du har en naturlig känsla för service inom dig och alltid försöker ge våra gäster det där lilla extra, dessutom ser vi gärna att du har den där lilla glimten i ögat! Att du är noggrann och ansvarstagande ser vi som en självklarhet!

Känner du att detta är rätt för dig? Tveka inte att skicka in ditt CV och personligt brev!

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ditt telefonnummer.
Släpp din bild här eller klicka
Var god ange en motivering.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Klicka här för att ladda upp dokumenten
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
   Filerna får inte överstiga 50 MB
   Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
   Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

    

   5 %